AromaÉkszerek - RIKA

AromaÉkszerek - RIKA

RIKA AromaÉkszerek mini illóolaj párologtatók, bárhol és bármikor viselhető, hordható és hordozható dekoratív illatpárologtatók, melyek önállóan ékszerként is megállják a helyüket, de legfőbb feladatuk az illóolajok hordozása és párologtatása.
Aki RIKA AromaÉkszert visel, az fellélegezhet, hiszen bárhol van, bármerre is jár, bármit csinál, bármikor élvezheti a kiválasztott illatot és az aromaterápia közérzetjavító, jótékony hatását.

RIKA Aroma Ékszereket, mással össze nem téveszthető, karakteres megjelenés, tradicionális mintázat, különleges felületkezelése, és variálhatósága teszi különlegessé, igazán egyedivé!
Nem mindennapi ajándék lehet bármely alkalomra!

* ÚJ * ÚJ * ÚJ *
RIKA AromaÉkszer – Örömanya Köszönőajándék exkluzív csomagolásban!

Köszönd meg stílusosan a vőlegényed / menyasszonyod édesanyjának, hogy felnevelte Neked életed szerelmét.
FONTOS! 100%-ig BEVETÉSRE KÉSZEN kapod kézhez a RIKA AronaÉkszert: Díszcsomagolásban, köszönő üzenettel – Prémium képeslappal… és természetesen az általad választott ékszer, gondosan elrejtve a dobozban + használati útmutató. A csomag illóolajat nem tartalmaz, mert sosem tudhatod ki milyen illatot szeret… ÉPPEN EZÉRT, a RIKA AromaÉkszer tartós illatosítására bármelyik parfüm is használható, így az Örömanya azonnal használhatja is az ékszert a kedvenc illatával.

1–16 / 29 találat