Ha stressz helyett nyugalomra vágysz…

Állandó feszültség, kimerültség? Hirtelen hangulat változás?
Megoldhatatlannak tűnő problémák…

Ha lelkünk zaklatott, s ha néha kilátástalannak érezzük a jövőt, akkor számíthatunk a Floret Harmónia illóolaj keverékekre, melyek segíthetnek, hogy szembeszálljunk a stresszel és pozitívabban lássuk a világot.

RIKA AromaÉkszer - Illóolaj tippek - Anti stressz illóolaj keverék
KATT A KÉPRE! Ha Te is szeretnél Anti stressz illóolaj keveréket!

Az Anti stressz illóolajkeverék összetevői:

Levendula (Lavandula angustifolia): A megtisztulás és a nyugalom jelképe, mely lecsillapíthatja érzéseket, megnyugtathatja a lelket, kiegyensúlyozhat és hangulatingadozást is csökkentheti.

Grapefruit (Citrus paradisi): Felfrissíthet és revitalizálhat, segíthet legyűrni a stresszt és enyhítheti a depressziós hangulatot. A kimerültség jó ellenszere lehet, fokozhatja az optimizmust.

Cédrus (Cedrus Deodara): Javíthatja a kedélyállapotot, stresszes helyzetekben nyugtatóan hathat és oldhatja a feszültséget.

Ilang-Ilang (Canangium odoratum): Hatásosan oldhatja a depressziót, ha annak állandó feszültség áll a háttérében, megnyugtathatja lelket, miközben élénkítőleg hathat a testre.

Teafa (Melaleuca alternifolia): Élénkítheti a testet és a lelket és magabiztosságot adhat.

Forrás: Floret Illatműhely

* * *

FONTOS!

===> Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek.

===> Aki nem jártas az illóolajok világában és nem ismeri a különféle olajok aromaterápiás hatásait, annak javasoljuk, kérje szakképzett aromaterapeuta tanácsát, segítségét!

===> Kérjük, figyelembe venni, hogy az aromaékszerek használata nem helyettesít semmilyen orvosi vizsgálatot és kezelést!

* * *

* * *

A 4 legújabb RIKA AromaÉkszer…

Címkék: , ,