Biztosan hallottad már tőlem, vagy olvastad az oldalon…

Aki RIKA AromaÉkszert visel, az fellélegezhet, hiszen bárhol van, bármerre is jár, bármit csinál, bármikor élvezheti a kiválasztott illatot és az aromaterápia közérzetjavító, jótékony hatását.

Nézzük! Mi a RIKA AromaÉkszer?

RIKA AromaÉkszerek mini illóolaj párologtatók, bárhol és bármikor viselhető, hordható és hordozható dekoratív illatpárologtatók, melyek önállóan ékszerként is megállják a helyüket, de legfőbb feladatuk az illóolajok hordozása és párologtatása.

Az aromaterápia egyik felhasználási formája a száraz inhaláció, az illóolajok orron keresztüli közvetlen belélegzése. E módszert figyelembe véve terveztük meg RIKA AromaÉkszer kollekció darabjait.
A RIKA AromaÉkszerek kerámiamedáljait természetes alapanyagból –vörös és fehér agyagból-, ősi technikával kialakított tradicionális mintázattal, saját kezűleg készítjük.

Hogyan működik?

RIKA AromaÉkszerek központi eleme a közel 1000 Celsius fok hőmérsékleten égetett terrakotta medál, melynek mintázatát úgy alakítottuk ki, hogy a rácseppentett illóolajat a kis árkocskák elvezessék, így az olaj könnyen felszívódhat a kerámia medál apró kis pórusaiba, ahonnan lassan, egyenletesen, természetes módon elpárolog.

Mennyire hatékony?

Mindössze egy csepp illóolaj elegendő, és máris élvezhetjük az aromaterápia jótékony hatását, az illóolaj fajtájától függően akár 1-2-3 napig is!

Hogy lehetséges ez?

A legjobb hatékonyság érdekében a medál felületét helyenként kerámiamázzal fedtük, így ezeken a helyeken a pórusok egy időre visszatartják az illóolaj párolgását.
E megoldással csökken a párologtató felület nagysága és jóval egyenletesebb és hosszabb lesz a párolgás ideje.
Így sokkal kevesebb illóolajra van szükség, mivel nem egyszerre, rövid idő alatt párolog el az illóolaj, hanem előbb a máz nélküli, majd a mázzal fedett rész pórusaiból távozik.
A párolgási idő nagymértékben függ az illóolajok fajtájától, intenzitásától és természetesen a levegő, ill. testünk hőmérsékletétől is.


Szeretnéd tudni, hogy miben és hogyan segíthetnek Neked a RIKA Kerámia és AromaÉkszerek?
>>> KÉRD HÍRLEVELÜNKET a MINI TANFOLYAMMAL!


* * *

FONTOS!

===> Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek.

===> Aki nem jártas az illóolajok világában és nem ismeri a különféle olajok aromaterápiás hatásait, annak javasoljuk, kérje szakképzett aromaterapeuta tanácsát, segítségét!

===> Kérjük, figyelembe venni, hogy az aromaékszerek használata nem helyettesít semmilyen orvosi vizsgálatot és kezelést!

* * *


Viselj Te is RIKA AromaÉkszert és élvezd az illatok jótékony hatását bárhol, bármikor!

* * *

A 4 legújabb RIKA AromaÉkszer…