Miben más, mint a többi száraz inhalációs módszer?

Az illóolajok leghatékonyabban az orron keresztül fejtik ki hatásukat, ugyanis az orron át a tüdőbe is eljut az illóolaj, majd onnan a véráramba és ezen keresztül eljut szinte minden szervhez. Emiatt tartják a legfontosabbnak az orron át történő használatot.

Az orrban található a szaglóideg, közvetlen kapcsolatban van az agyunkkal, és annak a legősibb részével, a limbikus rendszerrel. Az agynak ez a része felelős az érzelmekért, a vágyakért, az étvágyért, de az emlékek feldolgozása, „megemésztése” is itt történik. Tudat alatt az emlékeinkhez illatokat is társítunk, így egy-egy illat kellemes és kevésbé kellemes emlékeket is felidézhet bennünk.

A száraz inhaláció az illóolajok orron keresztüli közvetlen belélegzése.
Az illóolajat papírzsebkendőre, vattapamacsra cseppentve lehet szagolgatni, vagy szagló üvegcsét használni. Esetleg alvás előtt még a párnára is szokták cseppenteni.

A RIKA AromaÉkszereket is e módszert figyelembe véve terveztük meg!
Nézzük! Miben más ez, mint a többi száraz inhalációs módszer?

Gyógyító illatok & AromaÉkszer

RIKA AromaÉkszerek központi eleme egy közel 1000 Celsius fok hőmérsékleten égetett terrakotta medál, melynek mintázatát úgy alakítottuk ki, hogy a rácseppentett illóolajat a kis árkocskák elvezessék, így az olaj könnyen felszívódhat a kerámia medál apró kis pórusaiba, ahonnan lassan, egyenletesen, természetes módon elpárolog.

A kerámia medál porózus szerkezete lehetővé teszi, hogy rajta az illóolajokat töményen, minden hígítás, a hordozóolajok alkalmazása nélkül használhassuk.

A medál agyagból, természetes alapanyagból készül, így bőrrel érintkezve sem okoz allergiát.

Nyakláncként hordva, a medál pont a megfelelő helyre kerül, hogy az illatot belélegezhessük.

Testünk melege és környezetünk hőmérséklete segíti elő az illóolajok párolgását.

A medál mérete kicsi, könnyű, hordható és hordozható, bárhol, bármikor használható.

Önálló, személyes használatra, egyéni illatok, aromaterápiás igényeink kielégítésére szolgál.

RIKA AromaÉkszerek igazából mini illóolaj párologtatók, melyek önállóan ékszerként is megállják a helyüket, de legfőbb feladatuk az illóolajok hordozása és párologtatása.

Aki RIKA AromaÉkszert visel, az fellélegezhet, hiszen bárhol van, bármerre is jár, bármit csinál, bármikor élvezheti a kiválasztott illatot és annak közérzetjavító, jótékony hatását.

* * *

FONTOS!

===> Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek.

===> Aki nem jártas az illóolajok világában és nem ismeri a különféle olajok aromaterápiás hatásait, annak javasoljuk, kérje szakképzett aromaterapeuta tanácsát, segítségét!

===> Kérjük, figyelembe venni, hogy az aromaékszerek használata nem helyettesít semmilyen orvosi vizsgálatot és kezelést!

* * *

* * *

A 4 legújabb RIKA AromaÉkszer…