Milyen illóolajokat használjunk a RIKA AromaÉkszerekhez?

Manapság rengetegféle és fajta illóolaj kapható.
Vásárolhatunk üzletekben és interneten is rendelhetünk kedvünk szerint.

Fontos, hogy megfontoltan vásároljunk, hiszen az illóolajok akár egy illatos fürdővel, akár bőrbe masszírozva, akár belélegezve a véráramba kerülnek. Egészségünk érdekében pedig nem mindegy, hogy milyen illóolajokat használunk!

A mesterséges illatok aromaterápiás hatása kevés, vagy egyáltalán nincs is, sőt hosszú távon allergiás reakciót és sok más panaszt is okozhatnak. (fejfájás, hányinger, stb.)

RIKA AromaÉkszerekhez mindenképp a 100 % tisztaságú illóolajokat, természetes kivonatokat, esszenciákat javasoljuk használni, mert ezek energiával töltenek fel és a lélekre is gyógyítóan hatnak!

RIKA AromaÉkszerek Boltjában található aromaterápiás termékek megbízható szállítóktól származnak! Jelenleg két márka termékei közül lehet választani.

A FLORET illóolajok és illóolaj keverékek 100% tisztaságúak, és semmilyen módon nincsenek hígítva, sem alkohollal, sem más oldószerrel.
A TANDURINDA Levendula termékek hazai termelőtől, kizárólag 100 százalékos növényi felhasználásból származnak. A termesztés során semmiféle vegyi anyagot nem használnak, még gépeket sem. Az angol és a francia levendulát külön párolják, így kétféle levendula olajat, valamint hidrolátumot, azaz aromavizet is készítenek.

Floret IllatműhelyTandurinda Levendula termékek

RIKA AromaÉkszerek Boltjának termékei között különféle illóolajok, illóolaj keverékek, és aromavizek  folyamatosan bővülő választékban találhatók.

A mindennapi problémákra használható illóolaj keverékek „beszédes” nevei segítenek a választásban. A termékoldalra kattintva bővebb információ is olvasható.
Mindenképpen érdemes körülnézni!

*  *  *

* * *

FONTOS!

===> Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek.

===> Aki nem jártas az illóolajok világában és nem ismeri a különféle olajok aromaterápiás hatásait, annak javasoljuk, kérje szakképzett aromaterapeuta tanácsát, segítségét!

===> Kérjük, figyelembe venni, hogy az aromaékszerek használata nem helyettesít semmilyen orvosi vizsgálatot és kezelést!

* * *


* * *

Viselj Te is RIKA AromaÉkszert és élvezd az illatok jótékony hatását bárhol, bármikor!

* * *

A 4 legújabb RIKA AromaÉkszer…