Megérkeztek a”Láva kollekció” legújabb karkötői

Fényes színes sima tapintású kerámiagyöngyök, matt fehér rusztikus lávakő és szivárványosan csillogó kristályos rondellák találkozásából születtek ezek az elegáns, különleges illatosítható karkötők.

Céltudatos és kitartó hölgyek ékszere, akik bátran szembenéznek a mindennapi problémákkal és igyekeznek megtalálni a legjobb megoldást. Ehhez nyújtanak támogatást a „Láva kollekció” legújabb karkötői, főleg ha >>> illóolajokat is hívunk segítségül… Egy csepp olaj a láva gyöngyre kedvenc illatunkból és máris érezhetjük jótékony hatását…

Mértéktartó elegancia
A karkötőt díszítő 3 kerámiagyöngy nyolcféle színben választható, fehér ill. fekete lávakő alappal. A szivárványosan csillogó kristályos rondellák exkluzív megjelenést kölcsönöznek az ékszernek.

Kerámiagyöngyös fekete lávakő ásványkarkötők - www.aromaekszer.hu

Biztonság és kényelem
A karkötők méretre készülnek és a nagyobb biztonság érdekében delfinkapoccsal záródnak. 3 kis karika segítségével szorosabbra, vagy lazábbra is állíthatók, kinek hogyan kényelmes. A gyöngyök mérete: 8 mm.
(Természetesen kapocs nélküli változatban, hagyományos rugalmas szilikonzsinórra fűzve is kérhetők)

Kerámiagyöngyös fekete lávakő ásványkarkötők 10 - www.aromaekszer.hu

A lávakő évezredek óta ismert és kedvelt ásvány.
Amellett, hogy porózus, lyukacsos szerkezete miatt aromaterápiás célra használható, úgy tartják, hogy a Föld energiáit hordozza. Magas ásványi anyag tartalma miatt jó közérzet javító, nyugtató, izomlazító, méregtelenítő, regeneráló hatással bír.

Kerámiagyöngyös fehér lávakő ásványkarkötők díszdobozban - www.aromaekszer.hu


Lenyűgöző ajándék szeretteinknek!
>>> Legújabb láva karkötőinket itt találod!

Önmagában is remek ajándék, de exkluzív kivitelű, gyönyörű ezüst-fekete díszdobozban igazán különleges meglepetés lehet bármely alkalomra.

TIPP:
Kiegészítőként >>> levendula illóolaj és illatcsomagok is választhatók a karkötők mellé!

Címkék: , ,