RIKA Kerámia és AromaÉkszerek Boltja

Éjszakai varázslat- Kerámia-nemesacél nyaklánc és fülbevaló szett exkluzív díszdobozban

7800 Ft

Csodaszép, fényes, sötétkék mázas kerámia gyöngyös nemesacél nyaklánc és fülbevalóból álló szett különlegessége nagy gömbdísz megismételhetetlen márványos mintázata, melyet a kék és fehér máz találkozása hozott létre, a közel 1000 °C-on történő égetés során. Ekkor alakult ki a gyönyörű fényes felület is.

Különlegességet kedvelő hölgyeknek ajánljuk!

Kérhető fekete, fehér, vagy kék hengerelt bőr nyaklánccal is.

1 készleten

Leírás

Gyönyörű szép, fényes, sötétkék mázas kerámia gyöngyök és orvosi fém gyöngyök között, különleges kék-fehér márványos mintázatú kerámia gömbdísz teszi igazán egyedivé ezt a nyakláncot. Hozzáillő lógós 3 kerámiagyöngyös fülbevaló hangsúlyozza nem mindennapi szépségét.
A szettet ajándékozásra készen, csodaszép ragyogó ezüst-fekete színű elegáns díszdobozban küldjük. Mérete: 15 x 15 x 3,2 cm (5. kép)

Ajánljuk a különlegességet kedvelő hölgyeknek!
Kitűnő ajándék lehet bármely alkalomra, Anyák Napjára, Házassági évfordulóra, Névnapra, Születésnapra…

A nyaklánc hossza: 45 cm. Delfinkapoccsal záródik.
Kerámia gömbmedál mérete: 1,7 cm

Fülbevaló hossza: 6 cm akasztóval együtt.
Kerámiagyöngy mérete: 8 mm

“ELÉGEDETT MOSOLY” GARANCIA
Vásárlóink elégedettsége számunkra nagyon fontos, ezért minden termékünkre 100 %-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!
Ha bármilyen okból nem vagy megelégedve a vásárolt ékszerrel, kérlek jelezd, majd a számlával együtt küldd vissza 14 napon belül és visszakapod az árát!

SZÁLLÍTÁS:
Sérülésmentességet biztosító légbuborékos borítékban.
Az utalás megérkezése után,  -hétfőtől csütörtökig- 24 órán belül, péntek ill. munkaszüneti napok esetén a legelső munkanap feladjuk a megrendelt terméket.