RIKA Kerámia és AromaÉkszerek Boltja

Zöld kerámiagyöngyös – fehér lávakő ásványkarkötő

3300 Ft

❤️ Ellentétek bűvöletében… 😉
Fényes színes sima tapintású kerámiagyöngyök, matt fehér rusztikus lávakő és szivárványosan csillogó kristályos rondellák találkozásából születtek ezek az elegáns, különleges karkötők.
Céltudatos hölgyeknek ajánljuk, akik bátran szembenéznek a mindennapi problémákkal és igyekeznek megtalálni a legjobb megoldást.

Leírás

❤️ Ellentétek bűvöletében… 😉
Fényes színes sima tapintású kerámiagyöngyök, matt fehér rusztikus lávakő és szivárványosan csillogó kristályos rondellák találkozásából születtek ezek az elegáns, különleges illatosítható karkötők.
Céltudatos hölgyeknek ajánljuk, akik bátran szembenéznek a mindennapi problémákkal és igyekeznek megtalálni a legjobb megoldást.

A képen látható karkötő átlagos, kb. 17 cm körüli csuklóméretre jó. Ha ettől eltérő méretre lenne szükség, akkor azt kérjük rendeléskor az üzenet mezőben jelezni és megadni a pontos csuklóméretet.
A gyöngyök mérete: 8 mm. A karkötő delfinkapoccsal záródik, és a 3 kis karika segítségével szorosabbra, vagy lazábbra is állítható.

A lávakő évezredek óta ismert és kedvelt ásvány. Amellett, hogy porózus, lyukacsos szerkezete miatt aromaterápiás célra használható, úgy tartják, hogy a Föld energiáit hordozza. Magas ásványi anyag tartalma miatt jó közérzet javító, nyugtató, izomlazító, méregtelenítő, regeneráló hatással bír.

CSOMAGOLÁS:
Az ékszert ajándékozásra is alkalma karton alapú, víztiszta celofántasakban küldjük.
Kérhető exkluzív kivitelű, gyönyörű >>> ezüst-fekete díszdobozban is. + 750 Ft (Lásd 2. kép)

Kiegészítőként >>> levendula illóolaj és illatcsomagok is választhatók!

SZÁLLÍTÁS: Sérülésmentességet biztosító légbuborékos borítékban.
Az utalás megérkezése után -hétfőtől csütörtökig- 24 órán belül, péntek ill. munkaszüneti napok esetén a legelső munkanap feladjuk a megrendelt termékeket.

„ELÉGEDETT MOSOLY” GARANCIA 🙂
Vásárlóink elégedettsége számunkra nagyon fontos, ezért minden termékre 100 %-os PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT VÁLLALUNK! Ha bármilyen okból nem vagy megelégedve a vásárolt ékszerrel, kérlek jelezd, majd a számlával együtt küldd vissza 14 napon belül és visszakapod az árát!

Érdekelhetnek még…