Fehér - színes medálok

Fehér - színes medálok

Fehér kőcserép agyagból, ősi technikával, tradicionális mintázattal, saját kezűleg készített aromamedálokat közel 1000 Celsius fok hőmérsékleten égetjük.
Nincs két tökéletesen egyforma darab! 5 fajta medálforma 10 féle szín és minimum 5 fajta nyakláncalap között lehet választani. Ez több mint 250 féle variációs lehetőséget jelent! A lényeg, hogy nem jön veled szembe az utcán még egy ugyanolyan nyaklánc.

A kerámia medálok mintázatát úgy alakítottuk ki, hogy a rácseppentett illóolajat a kis árkocskák elvezethessék, így az olaj könnyen felszívódhat a kerámia medál apró kis pórusaiba, ahonnan lassan, egyenletesen, természetes módon elpárolog.

Nyakláncként hordva, az aromamedál pont a megfelelő helyre kerül, hogy az illatot belélegezhessük. Így bárhol, bármikor élvezhetjük az illóolajok jótékony hatását!

FONTOS!
Aki nem jártas az illóolajok világában és nem ismeri a különféle olajok aromaterápiás hatásait, annak javasoljuk, kérje képzett aromaterapeuta tanácsát, segítségét!
A RIKA AromaÉkszerek használata nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot és kezelést! Betegség esetén fordulj kezelőorvosodhoz!

A boltba folyamatosan töltjük fel az elkészült ékszereket.
FONTOS: Nincs két egyforma darab! Érdemes mindennap visszanézni!
Ha megtetszik valamelyik, gyorsan csapj le rá!

Mind a(z) 7 találat megjelenítve